Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Lemen, lemen, lemen.

Lemen. Lemmus lemmus som de heter på latin. De av dere som vet hva lemen er på japansk lurer sikkert på hvorfor jeg kaller bloggen min for nettopp det. Sånn før du får en eller annen dum idé i hodet om at denne bloggen handler om lemen, and lemen only; Slapp av, den gjør ikke det. Jeg kan ikke love noe, men jeg tviler på at det blir særlig mange innlegg på bloggen her som kommer til å ha med lemen å gjøre.

Før jeg fortsetter, HEI! Jeg heter Helene. Det er meg på bildet der, ja. Jeg går på internatskolen Lundeneset her i Ølensvåg (vetslandet en plass). Her gjør jeg mye rart som å være med venner (duh-uh, internatskole!), lese, se film, tegne, sjonglere, fotografere, osv, osv... Det er vel egentlig ikke sånn kjempeinteressant for deg om jeg fortsetter i evigheter om meg og mine interesser. Allikevel, det er en ting til jeg vil fortelle om meg selv. Jeg blir ikke lett sint. Jeg blir heller ikke lett irritert. Ikke sånn på skikkelig. Allikevel, vennene mine vet godt at om de vil få i gang en skikkelig diskusjon så er det bare å gå til meg. Jeg har nemlig veldig lett for å bli... veldig engasjert i slike diskusjoner. Derfor har jeg fått kallenavnet. lemen. Lemmus lemmus. Lemming. Remingu.

Og nå vet du hvorfor bloggen heter det den heter.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits