Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Å myrde en flue

Fluer. OFF så irriterende de er, eller hva? Finn frem fluesmekken og ta den lille dritten! Eller?

Jeg og kjæresten min er uenige når det gjelder ganske mange ting. En av dem er dette med fluer. Kjæresten min, som jo er en gutt med jaktinnstinkt til tusen, vil selvsølfelig at alle fluene skal døø!! Jeg, on the other hand, syns synd på de små. Hvis jeg blir irritert av en flue finner jeg et glass, fanger fluen i glasset og slipper den så ut i det fri.

Jeg vet jeg overdriver litt når jeg holder på slik, og at kjæresten min egentlig har rett, men... det er bare det at jeg liker ikke tanken på å drepe den lille krabaten, bare fordi den irriterte meg litt. Jeg er ikke vegetarianer eller noe, og jeg syns det er greit å drepe dyr når vi trenger det, så lenge dyrene har det bra frem til de plutselig, uten noen ekstra lidelser, dør.

Dessuten syns jeg faktisk fluer kan være litt kule. Jeg mener, HALLO! de er jo det! Visste du for eksempel at bananfluer blir veldig mye brukt i forskning, spesielt innenfor genetikk? De kan nemlig formere seg veldig fort (les: aktive i sengen).

Fluer spiller ofte også en viktig rolle i kriminalgåter. Du skjønner, når noen dør så er ofte fluer de første til å oppsøke liket og legge egg der. Det gjør at for å finne ut hva tid personen døde så er det bare til å se på larvene.

Hva syns du? Er du du som meg eller syns du ikke det gjør noe om en flue forsvinner fra verden?

Én kommentar

MASHE

04.sep.2010 kl.16:07

Av og til er jeg som deg, og av og til ikke. De fleste ganger pleier jeg å slippe de ut, eller vifte de bort, men hvis jeg for eksempel sitter på PC'en, og fem tusen fluer sitter på skjermen eller prøve å spise opp hendene mine mens jeg skriver: da klikker det for meg.

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits