Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Er jeg en psykopat?

For en stund siden leste jeg en bok som handlet om, ja, psykopater. I denne boken sto det blant annet at mange psykologer mener at psykopater ikke nødvendigvis er klar over at de er psykopater. "Ånei!" tenkte jeg "Tenk om jeg er en psykopat?!". Jeg ble virkelig vettskremt av denne tanken. Var det mulig at jeg var en psykopat? Tenk om jeg var det? Etterhvert klarte jeg å berolige meg med at "Hei, hvis jeg var en psykopat ville jeg jo ikke ha vært bekymret for at jeg var psykopat!".

Bilde: Ser jeg ut som en psykopat?

Men sånn ellers da. Folk rundt meg. Er de psykopater? Psykopater er ofte de du minst venter deg at er det. Folk som virker snille og omtenksomme og som har sjarm til tusen. Jeg lever i den tro at jeg ikke kjenner noen ordentlige, hardcore psykopater (selv om jeg lett kan se for meg at jeg jeg kjente før er det).

Sånn for de som tror at psykopat bare betyr "En person som er gal"; En psykopat er en som mangler medfølelse og empati.

Hva med deg? Tror du at du kjenner noen psykopater? Har du noen gang lurt på om du egentlig er psykopat?

Forresten, jeg tok psykopat-testen på kjæresten til Marit. Han fikk 27 poeng (over 25 er mer eller mindre psykopat) :P Da han tok den på meg fant vi at jeg får mindre enn 9 poeng!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits