Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Den lille kunstneren

Det er så rart å tenke på. Dette bildet la jeg ut på Deviantart 4. august, 2007. Det betyr at jeg faktisk lærte meg photoshop for over tre år siden! Wow... Det føles nesten som i går at jeg satt hjemme og så rart på alle de knappene og vinduene som jeg ikke skjønte bæret av.

Men det var ikke det jeg skulle skrive om her! Jeg skulle faktisk skrive om dette bildet som jeg lagde. De fleste som ser det tror nok egentlig bare det er en sånn "Haha! Se hva jeg kan gjøre i photoshop!". Det er det altså ikke.

Dette bildet var noe som bare plutselig dukket opp i hodet mitt på vei hjem fra skolen eller noe. Det første jeg tenkte var "Det må jeg lage!". Likevel gikk det en god stund fra jeg kom på det til jeg faktisk lagde det.

Når jeg først tenkte på bildet hadde jeg egentlig bare en liten fornemelse av følelsen jeg ville bildet skulle representere. Det er faktisk nå, to-tre år etter det virkelig, VIRKELIG har fått betydning for meg. Plutselig, for ca 1 år siden grep den følelsen, den som jeg tidligere bare hadde forestilt meg, tak i meg. Det er en følelse jeg tror de fleste, om de ikke har hatt, så kommer de ihvertfall til å få den. Heldigvis har jeg kommet meg over det nå, men det er en følelse jeg virkelig ikke liker å ha.

Følelsen jeg snakker om er en følelse av å rett og slett være tom (bildet heter "Empty"), et slags hult skall som bare vandrer rundt uten mål og mening. Jeg tror mange får den samtidig som de lurer på som egentlig er meningen med livet, men det kan også være en følelse en får når en er trist og nedfor.

Jeg syns det er veldig kult å tenke på at det er så lenge siden jeg lagde det, og ikke minst at det kunne bety så mye for meg i ettertid. Takk mitt fortidlige selv!

Hva syns du om bildet?
Hva tenkte du med en gang du så det?

4 kommentarer

MASHE

23.sep.2010 kl.13:52

Dødsfint bilde! Det er virkelig utrolig stilig.

Første gang jeg så det tenkte jeg på nettop det du skrev; tomhet. Tror alle har hatt, eller kommer til å få, den følelsen av at alt man gjør og sier har null betydning. Syns bildet illustrerer den følelsen veldig godt! Du er dyktig!

Anne Lise :)

23.sep.2010 kl.14:05

Va kjæmpestilig bilde Helene! Når je såg dæ første gong, så tenkt je vel egentle på skrekkfilma ;)

Men kjenne te dænj følelsen ja, og lik de så har je og kømmi me over dænj, heldigvis! :P

Veronica

24.sep.2010 kl.14:19

Wow ikke verst å lære seg photoshop så tidlig. Har vel enda ikke giddet å satt meg inn i det for jeg har ikke behovet. Men flott bilde, jeg ser helt klart følelsen ja!!
Bilden var stilig og skummel ;-PP

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits