Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Mobbing på nett

Jeg har alltid vært mot mobbing. Det hørtes ut som en klisjé. Eller? Jeg tror at hvis jeg spurte alle folkene jeg kjenner om de er mot mobbing, så ville de sagt ja. Likevel når jeg ser på nettet er det fullt av frekke folk som bare sprer masse dritt. La oss ta en titt på det nyeste innlegget til Voe hvor hun forteller hun skal dra til Afrika sammen med Plan:

"Supert emne for turen, men ærlig talt? Du blogger, mens andre sulter ihjel har HIV osv? Er det rettferdig?"

"bortskjemte drittunge... fy faen dette her tok kaka : p såå mange andre som fortjener det mere enn deg, du kan jo si nei til hvertfall dette.............. æsjj"

"Jeg skal ALDRI bli planfadder, når jeg ser at det de bruker pengene til er å sende en uerfaren og umoden blogger ned dit! WTF???"

"du er så falks så det renner ut av øra dine, falskejævel."

"dritpinlig.. borna i afrika kjem te å dø av synet av ei rik, oversminka sossejenta frå Bærum."

 

Er dette mobbing? Svaret er: JA!!! Kunne du tenke deg å si dette til noen i virkeligheten? Forhåpentligvis ikke. Isåfall må jeg si at jeg syns du er... vel, kanskje jeg bare ikke skal si det allikevel.

Nå kjenner jeg jo ikke Voe, men fra det lille jeg har lest på bloggen hennes (og det faktum at hun fremdeles blogger) virker det som om hun er en sterk jente som klarer å børste av seg kommentarene fra disse små, sjalu drittungene (ops, jeg sa det visst!). Men det er jo ikke bare Voe som får slike kommentarer. Slike kommentarer er jo overalt på nett å finne. For personer som kanskje ikke er så veldig vant med å få oppmerksomhet og som ikke får like mye positiv respons som Voe kan dette bli litt verre å takle.

Så, vær så snill. Forstå det at nettmobbing er like galt som alle andre former for mobbing. Bare fordi du ikke kan se personen i øynene, så betyr ikke det at gjør noe mindre vondt å få høre det når du bruker vonde ord. Det gjør deg bare til en ussel, liten feiging.

Slå tilbake mot nettmobbing!

Del

2 kommentarer

MASHE

22.sep.2010 kl.08:43

Kjempeenig med deg, har også reagert veldig på kommentarene de fleste toppbloggerne får.

Greit nok å være sjalu, det er menneskelig, men man trenger ikke å la det gå ut over de man er sjalu på for det.. Tror vi nordmenn spesielt må lære oss å unne andre noe bra av og til.

Jonas

22.sep.2010 kl.12:32

Nice Helene.... Ta di!

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits