Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Happyweek, dag 5

Har du noengang sittet og spilt tetris... og så plutselig går klossene helt berserk og bare detter ned uten at du kan gjøre noe med det? Det skjer med meg nå. Det er litt frustrerende, men mest morsomt egentlig. Der sitter jeg og spiller og så plutselig begynner tastene å leve sitt eget liv. For oss som er vant med å leve i en verden der vi kan styre mer eller mindre alt rundt oss kan dette lett bli litt frustrerende.

Uansett, i dag skal jeg hjem til Etne. Da har jeg planer om å bake, og bake masse. Jeg kan egentlig ikke lage mat i det hele tatt. Alt ender alltid opp med å bli brent. Derfor skal jeg utnytte dette med happyweek til å gjøre det litt morsomt. Planen er at jeg bare skal lage ting til meg selv. Selvsagt, om folk vil smake kan de det, men det blir på eget ansvar.

Sånn ellers har jeg (for sikkert tusende gang) lest det første kapittelet av en historie som heter "Knite". Det er en nydelig tegneserie jeg fant på DeviantART for en god stund siden. Kunstneren som har laget den er genial. Ikke bare er hun helt utrolig flink til å tegne, kun er også veldig kreativ og flink til å skrive. Jeg anbefaler virkelig å ta en titt i resten av galleriet hennes også.

*Clicky clicky*

Noe som gjør meg ganske lykkelig er å se på kunst. Da er DeviantART siden å gjøre det på. Her kan du finne mange fantastiske bilder og fotografier fra utrolig dyktige mennesker (og selvsagt, ikke fullt så dyktige). Jeg anbefaler deg virkelig å ta en titt!

Sånn for de som bryr seg; Galleriet mitt på dA

Del

Én kommentar

Anne Marie

21.sep.2010 kl.17:58

Wow.. Knite va fantastisk! Tnx for letting me know;)

Kul blogg, Helene!

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits