Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Happyweek, dag 7

Dette var siste dag av happywwek, og gjett hva... Jeg lærekjørte for første gang!

Joda, det var kanskje litt sent å begynne. Jeg ble jo faktisk 17 år i juni og har ikke engang visst skikkelig hva en klutsj skulle brukes til før nå. Biler er egentlig ikke noe som interesserer meg noe særlig. Jeg ser på det som verken mer eller mindre enn et transportmiddel. Dessuten har tanken på å faktisk lærekjøre skremt meg litt. Kanskje fordi det minner meg på at jeg faktisk er i ferd med å bli... du vet... voksen, uten at jeg egentlig vet helt hva det er jeg vil med livet mitt?

Uansett. Jeg satte meg da altså i bilen med pappa ved siden av meg og mamma i baksetet. Jeg følte vel egentlig det gikk ganske bra. Siden det var happyweek måtte jeg jo bare trekke pusten dypt, smile og tenke "Dette Helene er kjempebra! Endelig kan vi få begynt med dette her!" Vi begynte med å kjøre litt rundt på en ganske så tom plass. Etterhvert fant pappa ut at vi skulle ta oss en tur ut i trafikken. Senere igjen kjørte jeg faktisk helt fra Etne og her til Lundeneset. Nå aner jeg jo ikke hvor langt det egentlig er da, men Etne og Lundeneset ligger i to forskjellige fylker. Sånn, nå hørtes det litt langt ut, eller hva?

Tingen er, jeg likte egentlig å kjøre. Jeg følte egentlig jeg fikk det ganske godt til! Det gikk ihvertfall mye bedre enn jeg trudde det kom til å gå. Dette ga meg selvfølgelig en helt utrolig følelse, og jeg ble utrolig glad. En knallbra slutt på en fantastisk fin uke!

Senere i dag kommer det forhåpentligvis en slags rapport angående happyweek. Kan hende jeg er lat og utsetter den til i morgen, siden jeg allered har skrevet to innlegg i dag.

Én kommentar

MASHE

20.sep.2010 kl.12:50

Liiiker! Jeg ble 17 i januar, men begynte ikke å øvekjøre før i sommer :S

Det er gøy å kjøre! Jeg har kjørt helt hjemmefra og til lundeneset en gang, uten å ødelegge bilen eller kræsje! :D

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits