Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Lunch time will make everyone happy.

Det er ihvertfall det det står på flasken min (med typeleifen og greier), og jeg er vel egentlig enig med den.

Det er derfor jeg syns skoler burde begynne å tilby skikkelig lunsj. I Finske skoler (som jeg alltid fikk høre når jeg var yngre at er mye bedre enn norske. En sammenheng?) får elevene gratis mat. Varm lunsj, salat og brød, hver eneste dag. Tenk om vi hadde dette? Når jeg gikk i 2. klasse på småskolen var jeg så lei av skive at jeg sluttet å spise lunsjen min. Jeg begynte ikke igjen før 6. klasse når det begynte å gå rykter om at jeg hadde anoreksi.

Jeg syns virkelig at dette med skolemat er noe skolen selv burde ta tak i. Noe alle barn bør lære, men som de kanskje ikke får med seg hjemme, er å spise riktig, samt økologisk. Finnes det noen bedre måte å lære dem det på enn å tilby dem den maten som er bra for dem slik at de kan få merke forskjellen selv?

Hva mener du?

Kilde: Forskning.no

Uansett, alt dette kom p.g.a. dette; Jeg og Anette bestemte oss, uavhengig av hverandre for å ha lunsj på kjøkkenet vårt istedet for i matsalen med resten av skolen. Jeg var ikke helt sikker på hva jeg skulle ha, men så fant jeg jo en frokostblanding i snopehyllen min og en yoghurt i kjøleskapet... Så da tenkte man hvorfor ikke?

Gif er kult!

Vi hadde det kjempekoselig. Hvis du lurer, så ja, jeg er trøtt, og ja, JEG FRYSER!!!

Del

2 kommentarer

MASHE

20.sep.2010 kl.14:32

Er enig med deg. Det er mange som dropper lunsj eller matpakke på grunn av dette, og det er jo viktig med mat! Jeg spiste nesten ikke niste gjennom hele barneskolen, men heldigvis var det kantine der vi kunne kjøpe mat på ungdomsskolen, og da kom det seg litt.

Tror alle på LVS er drittlei av kornblandinger også, egentlig ganske trist at ingen av UB-ene har matsalg!

Anne Lise : )

20.sep.2010 kl.23:22

Faktisk enig der ja! :)

sv: Kanj jo sekkert dæ :P

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits