Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Black please. And some spaghetti too!

Jeg har egentlig ikke mye fornuftig å komme med akkurat nå, så jeg sier bare beklager på forhånd for alt fjaset som kommer nå.

For det første vil jeg meddele at i løpet av de neste dagene skal jeg meddele noe stort! Så følg med!

For det andre var jeg i butikken i dag. Jeg skulle ha bananer, piffikrydder og vitamintabletter. Dette er hva jeg kjøpte.selvsagt klarte jeg å kjøpe alt utenom det jeg skulle ha... I mitt forsvar så glemte jeg egentlig ikke vitamintabletter... Var bare det at jeg ikke klarte å finne noen uten insektsekret eller lignende. Hvorfor må absolutt folk stakke insektdritt i pillene sine bare for å gi dem litt glans?!

For det tredje har jeg farget håret. Hah! Guess you didn't expect that, or what? Jeg skulle egentlig farge det mørke mørkebrunt, men det endte opp med å bli mørke, mørke mørkebrun. Jeg liker det egentlig ganske godt, selv om jeg har litt problemer med å venne meg til det...

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits