Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Emily the Strange skal bli film!

Plutselig følte jeg meg som en skrikende liten fjortis som så vidt fikk se Orlando Bloom. Seriøst, jeg kan ikke tro at Emily the Strange skal bli film! Det kan jo ikke bli annet enn kult!

Premieren er ifølge filmweb i 2013. Og vet du hvem som skal spille henne? Jo det er selveste Chloë Moretz som spilte hitgirl i filmen Kick-ass. Wow, seriøst, jeg kjenner jeg gleder meg noe helt enormt allerede! Dette blir jo Harry Potter bok nr 7 all over!Hitgirl var jo det beste (skulle til å si det eneste bra) med Kick-Ass, og det lille geniale jenta er jo bare... Genial!

Jeg beklager at jeg skriver så sinnsykt useriøst, men jeg er bare så veldig, veldig glad!Dette er noe jeg så absolutt ikke hadde forventet.

Jeg får vel bare håpe jeg overlever 21.12.2012 da, slik at jeg får sett den.

Ser vi en hvis likhet her eller? (Bilde fra Filmweb og EmilyStrange.com)

Hva? Vet du ikke hvem Emily the Strange er? En kan vel si at hun er et symbol på å... være rar. Hun begynte vel egentlig som et klesmerke, men nå er det både bøker og tegneserier om henne. Om du er glad i å skille deg litt ut fra mengden (eller om du bare gjør det sånn uten videre), så kommer du til å digger visdomsordene hennes.

Divvy spoils t' all ye mateys

Én kommentar

Jenny

26.okt.2010 kl.12:46

Å, så kult! Jeg har ikke lest så mye Emily the Strange, men jeg synes hun er helt fantastisk likevel. Elsker litt spesielle ting. På en måte er hun litt Nemi også, bare ikke norsk.

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits