Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Trough the Looking Glass

Jeg bare anbefale dere denne bloggen:

Trough the Looking Glass

Jenny er en 19 år gammel jente. Hun er kjempekoselig og veldig lett å snakke med. Hun er også utrolig flink til å skrive. Derfor skriver hun om hverdagen sin som nok blir ganske påvirket av hennes Bipolare lidelse (manisk-depressiv sykdom). Hun er også veldig smart og har meninger jeg selv føler jeg er ganske så enige i.

Selv om arkivet hennes bare viser til Oktober 2010 betyr ikke det at hun bare nå nettopp har begynt å blogge. Hun hadde nemlig en tidligere også, som desverre ble slettet. Når jeg fant ut at hun hadde begynt å blogge igjen ble jeg kjempeglad!

Jeg anbefaler deg virkelig å ta turen innom bloggen hennes og å lese bare litt av det hun skriver. Du kommer nok ikke til å angre.

Klikk her for å komme til bloggen

Sånn forresten, beklager at det ikke har blitt noe særlig til blogging den siste uken. Jeg har hatt høstferie, så jeg bestemte meg for å rett og slett slappe litt av.

Del

Én kommentar

Jenny

17.okt.2010 kl.21:46

Å, du er så søt, Helene :) Takk for at du anbefaler bloggen min. Det var kjempesnilt. Det skal legges til at jeg skriver om andre ting også, så helt vanlige folk uten problemer kan stikke innom uten å gå ned i kjelleren. For jeg vil ikke være negativ.

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits