Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

En kjekk type trening

Nå for tiden føler jeg at det er veldig mye fokus på sunnhet og trening. Allikevel er det en form for trening jeg syns det burde bli lagt enda mer vekt på, nemlig hjernetrening. En kan se på hjernen som en muskel som må trenes ofte for at den skal klare å holde seg i form og tenke klart. Jeg hadde en stund som vane å spille sudoku og lignende hver dag, noe jeg føler klarner tankene og lignende. Dette har jeg lyst til å begynne med igjen, men det hadde vært kjekt om det var flere med meg på dette.

Uansett, her har jeg funnet noen sider jeg vil anbefale deg å bruke om du også vil begynne å trene hjernen litt.

Dette tullet er det min syke hjerne gjør når den ikke helt vet hva den skal gjøre. [Stock]

ConceptisPuzzles.com
Dette er en side for de som liker sudoku og lignende spill (kakuro, battleship m.m.). Det som er bra med denne siden fremfor andre sudoku-sider er det at du kan lagre spillet uten å registrere det, og at selv om du slår av dataen og kommer tilbake igjen er det faktisk lagret. Denne siden anbefales virkelig!

Oppgave.net
Denne siden har mange forksjellige tankenøtter som er ganske kjekke å teste seg selv på. Jeg og vennene mine har hatt det ganske kjekkt med å prøve å løse disse.

Brainmetrix.com
Her kan du teste refleksene dine, IQ'en din, hukommelsen din m.m, samt trene dem. En ganske bra side, selv om den kan se litt useriøs ut.

Å spille forskjellige spill som sjakk, tetris osv, kan også være smart, så lenge en varierer og ikke blir avhengig.

Det er også smart å holde resten av kroppen aktiv. Å gå en tur med hunden eller en venn noen ganger i uken gjør at du føler deg mer opplagt og klar til nye utofrdringer.

Pleier du å trene hjernen?
Eller skal du begynne med det nå?

Del

2 kommentarer

fashiondesign

18.okt.2010 kl.10:25

Fin blogggg:)

Jenny

18.okt.2010 kl.17:10

Jeg gjorde masse Sudoku i sommerferien. Har ikke gjort det på en stund nå, men har fortsatt blokken jeg kjøpte med ørten forskjellige Sudokuer, så kommer nok til å begynne igjen etterhvert :)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits