Denne siden er ikke lenger aktiv.
Du blir snart ført videre til Remingu.com

Med mindre du har en tosjen browser eller PC da, selvsagt. Hvis du ikke vil bli ført videre,
trykk på esc eller X-knappen ved siden av adressefeltet, den ved siden
av oppdateringsknappen

Er du fortsatt vegetarianer?

Ja, det er jeg! Det er flere i det siste som har lurt på det. Svaret er JA, jeg er fortsatt veggis! Når jeg valgte å bli vegetarianer var planen å være det for resten av livet mitt. Hvis ikke hadde jeg ikke egentlig vært en skikkelig vegetarianer.

Når jeg tenker meg om så er det faktisk flere som lurte på dette når de fant ut at jeg var det også. "Ja, hvor lenge er det du... du ikke skal spise kjøtt da?" "Skal du liksom bare ete grønnsaker resten av livet?!". Ja, jeg skal være vegetarianer for resten av livet. De aller fleste som velger å bli veggis av moralske grunner velger å være det for resten av livet.

Jeg kan selvsagt ikke snakke på vegne av alle vegetarianere, men det sier på en måte seg selv. Mennesker slutter som regel ikke å spise kjøtt sånn bare for morroskyld. I dagens samfunn er det faktisk veldig vanskelig å være helt 100% vegetarianer. Visste du for eksempel at som vegetarianer kan du egentlig ikke spise hvit- og brunost? Eller at de fleste tyggegummier ikke er vegetariske (unntak; Wrigley's tyggegummier er alltid vegetariske)?

Hva her inneholder ikke noen form for animalsk kjøtt/innvoller etc og er derfor
ikke 100% vegetarisk? Svare nederst i innlegget.

Noen vegetarianere syns det blir for mye å måtte bry seg om å sjekke at absolutt alt er 100% vegetarisk (jeg er en av dem). Hvis noen først velger å legge så mye arbeid i å ikke spise noe, så er det som regel noen sterke meninger og holdninger som ligger bak.

Så med mindre personen som har valgt å bli vegetarianer har planer om å slutte å bry seg om dyrenes rettigheter og miljøet, så kommer nok hun til å forsette å være vegetarianer resten av livet.

Del

(Svar: Shampooen og den desinfiserende tingen inneholder begge, så vidt jeg husker, glycerin, som ofte fremstilles av dyrefett. Tenk på det neste gang du gnir shampooen godt inn i hodebunnen.)

6 kommentarer

MASHE

26.okt.2010 kl.11:39

Kunne jo være at det bare var en "veggis-Week" da :P Sånn som happy week :')

Var fult klar over at såpe inneholder dyrefett. :P Tenker alvorlig talt ikke så mye over det.. Kanskje jeg skal synge "bæ bæ lille lam" neste gang jeg dusjer? Eller kanskje ikke.

Uansett, jeg syns det er bra at du er konsekvent! Og at du faktisk gidder å sette deg inn i dette her.. Ikke bare kaller deg veggis i sosiale sammenhenger og driter i det i hverdagen, sånn som ganske mange gjør.

MASHE

26.okt.2010 kl.12:37

Sv; Nettop, men du er rimelig konsekvent i det du putter i munnen. Hadde en venninne som kalte seg veggis hver gang det var folk rundt henne, men hun smugåt på hamburger når det passet henne :P Sånt er veldig irriterende -.-

Syns forresten det er spennende å høre om litt "spesielle" ting som inneholder dyr, så fortsett med det :D

Jenny

26.okt.2010 kl.15:03

Jeg har ofte tenkt på å gå samme veien som deg, men det blir så vanskelig når jeg fortsatt bor hjemme. Mamma og pappa ville aldri gått med på at jeg laget min egen mat. Og de ville kanskje trodd jeg gjorde det for å slippe enkelte kalorier (jeg har vært spiseforstyrret før, men stoppet det før det gikk for langt). Derfor blir det med tanken.

Kusinen min skulle liksom være vegetarianer, men hun hater grønnsaker. Hadde hun spist linser og den slags hadde hun ikke fått jernmangel slik hun etterhvert fikk. I dag tror jeg hun spiser kjøtt igjen. Men men.

Anne Lise :)

26.okt.2010 kl.19:07

Awesome!

Respekt te de Helene! :D

Og lykke te forresten ... xP

Helene

27.okt.2010 kl.14:09

Drit kult ! :D

Jenny

27.okt.2010 kl.18:30

SV; Da kan du glede deg til i morgen. Der står det om de tingene jeg likte som liten (fem ting). Og jeg var ganske sær. Haha! Måtte fikse på selve prosjektlisten; hadde tullet med nummereringen.

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

18, Etne

Går på Media og kommunikasjon og bor på internatskolen Lundeneset VGS. Blant interessene mine kan du finne anime, manga, Japan, fotografering, web, psykologi, lesing, filmer, musikk, sjonglering, tegning, Derren Brown, illusjon, venner og ikke minst kjæresten min. Jeg er også nylig blitt vegetarianer.

Blogglisten
Norske blogger
bloglovin

Kategorier

Arkiv

Related Posts with Thumbnails
hits